Speciale producten

U kan bestellen via winkelwagen of zet uw bestelling in favorieten. Die kan u uitprinten om vervolgens te bestellen per:  Telefoon  of   Fax.

DOOIKORRELS STRONG TROVATA Verpakt per zak van 30 kg.

Per, Zak.
!
Klik hier

Ideaal voor tuinpaden en andere dergelijke.

Minder vaak strooien omdat Trovata Dooi korrels strong vijf keer langer werken dan strooizout! Minder schoonmaakkosten!!!

VERPAKKING: ZAK, INHOUD: 30 KILO.

Voor een compleet overzicht van alle dooikorrels klik hier

DOOIKORRELS TROVATA - STRONG Verpakt per pallet van 50 x 30 kg, zakken. Totaal = 1500 kilo.

Per, Pallet
!
Klik hier

VERPAKKING:  PALLET  50  ZAKKEN  VAN  30  KILO.

 

Voor een compleet overzicht van alle dooikorrels klik hier

STROOIWAGENTJE TROVATA INHOUD: 25 KILO.

Per Stuk.
!
Klik hier

STROOIWAGENTJE TROVATA  Met  een inhoud van 25 Kilo. 

Gemaakt van hoogwaardig kunststof, staal en rubber. Makelijk in gebruik en instelbaar voor de juiste dosering. Niet meer met de hand uitstrooien wat veel tijd en energie kost! Maar nu gelijkmaatig en snel de juiste dosering uitstrooien over een breder oppervlak. Waardoor onze Trovata dooi korrels Strong beter werken en voor u een besparing opleverd, door gelijkmatiger te strooien waardoor er geen product verloren gaat.

VERPAKT  PER  STUK,  IN  DOOS.

LET  OP!  VOOR  U  BESTELT  ZIE  EN  LEES  ONZE  ACTIE  IN  ONZE  NIEUWSBRIEF!

TROVARBO TAPIJTLIJM OPLOSSER Verpakt per blik. 10 kg.

Per, Blik.
!

TROVARBO TAPIJTLIJM OPLOSSER 

Is een zeer krachtige en effectieve remover voor het verwijderen van tapijtlijm en tapijtresten. Dit produkt is in pastavorm, dit heeft als voordeel dat het niet zo snel verdampt als vloeibare middelen. Korte inwerktijd ca. 5 tot 15 min., en dan afschrapen met spatel.  Geen overtollige stank en is vriendelijk in de verwerking. Men hoeft geen dagen de ramen cq deuren te openen om de lucht te verwijderen. Dit is met behandeling en ventilatie (open raam) met ca. 2 uur bekeken, dan ruikt men niets meer.  Met TROVARBO bent u sneller klaar en heeft u geen slierten-effekt bij het weghalen.

TROVARBO is uniek in Nederland en België wat betreft Tapijtlijm-oplossers !!!  TROVARBO is gebruiksklaar - tast uw ondergrond niet aan - bespaart moeite en tijd !

VERPAKT:  PER  BLIK,   INHOUD:  10 KILO.

ANTI-SCHUIM Can. 10 Liter.

Per, Can.
!
Klik hier

ANTI-SCHUIM  VERHINDERT SCHUIMVORMING

EIGENSCHAPPEN: ANTI-SCHUIM  neutraliseert het hinderlijke schuimen van reinigingsmiddelen. Hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging "slaan", of overlopen met schuim. ANTI-SCHUIM geeft daarom een aanzienlijke tijdwinst bij de uitvoering van werkzaamheden, zonder enige invloed op het toegepaste reinigingsmiddel. ANTI-SCHUIM kan ingezet worden bij schrob-zuigautomaten, vuilwatertanks en bij sterk schuimende reinigingsmiddelen. ANTI-SCHUIM is biologisch afbreekbaar.

GEBRUIKSAANWIJZING:  Vuilwatertank: 25 ml. op de bodem van een vuilwatertank van 25 liter. Schuimvorming wordt direct afgebroken.  * In het reinigingsmiddel: ca, 50 ml. op 5 liter reinigingsmiddel voor een laagschuimende uitvoering.

VERPAKT PER:     CAN,  INHOUD:  10  LITER.

ANTI RAUCH Sprayflacon 500 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!
Klik hier

ANTI RAUCH  MOLECLEAN LUFTWÄSCHE  Helpt rokers rookhinder te vermijden en hinder van schadelijke stoffen voor derden te verminderen.  Helpt niet rokers het roken te verdragen en het niet rokersfront te ontspannen met een frisse citronella geur. Moleclean Luftwäsche vernietigt de door tabakgenot ontstane onaangename rookoverlast. De werkstoffen van ANTI RAUCH zijn volledig ongiftig en biologisch volledig afbreekbaar en zijn gebaseerd op een waterige oplossing van natuurlijke vruchtzuren waaronder citronella olie. Het aandeel van de schadelijke stoffen in de lucht wordt door de Luftwäsche duidelijk vermindert.

MOLECLEAN LUFTWÄSCHE  Is ook zeer geschikt voor: Het verjagen van muggen, vliegen en andere ongedierte. ook uitermate geschikt voor het onderhoud van vuilcontainers, trappenhuizen, liften, dierenverblijven en verfrissen van muffe ruimtes!  VERWERKING:  Spray een paarkeer in een muffe ruimte of op tapijt. Niet in de richting van meubelen!

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:   12  X  1  SPRAYFLACON   VAN 500 ML.