Informatie

TROVATA CHEMICALS
Industriële reinigings- en onderhoudsproducten

Postbus 39   5570 AA   Bergeijk

Tel: +31 (0)23-5400116  /  +31 (0)6-53264361
Fax: +31 (0)84-7148722

 E-mail:  info@Trovata-Chemicals.com
Internet: 
www.Trovata-Chemicals.com
Facebookpagina van Trovata Chemicals

Let op:

Indien u telefonisch in contact wilt komen met Trovata Chemicals, zorgt er dan zeker voor dat uw nummerweergave aanstaat!

Voor uw veiligheid nemen wij voortaan anonieme oproepen (0-nummer) niet meer aan!

Bedankt voor uw medewerking!

Trovata Chemicals sterk in het zware schoonmaakwerk!
U levert topkwaliteit! Wij de producten!

Trovata Chemicals is werkzaam in Nederland / België en Duitsland Ook voor export naar verre landen bent u bij ons op het juiste adres!  Drie servicepunten in Nederland (Haarlem / Weert en Hoogerheide)  en  één servicepunt  in België  (Lommel)  zorgen ervoor dat elke afnemer in één van  onze servicegebieden valt. Daardoor worden voorlichting, demonstratie, service en levering altijd op korte termijn gerealiseerd. De praktijk bewijst: * Zéér compleet programma * Snelle service    door 4 servicepunten: demonstratie en begeleiding van product en apparatuur snel realiseerbaar  * Sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen voor meer toepassingen voor de Professionele markt.
* Eigen productie, merk en garantie!

 

Wij verzenden al onze producten in Nederland / België en Duitsland met Expeditie, THIJS LOGISTIEK  B.V.  WEERT Limburg  Nederland.

 

SUPER GECONCENTREERDE REINIGINGSMIDDELEN
Voor het onderhoud van interieur, vloeren, sanitair, afvoer en riolering, gevels, auto's, transport, industrie, scheepsvaart, handverzorging e.v.a. Tevens leveren wij coatings, impregneer-, smeer- en lossingsmiddelen en desinfectieproducten. 


TROVATA CHEMICALS: VOOR GRONDIGE EN VOLLEDIGE REINIGING, WAAR DAN OOK!

 

GESCHIEDENIS VAN TROVATA CHEMICALS
34 jaar geleden begon de heer Ron de Graaff te werken als vertegenwoordiger bij een bedrijf dat schoonmaakartikelen leverde. Daar maakte hij al kennis met het vak. Al snel merkte hij dat er meer mogelijk was dan wat hij kon en mocht doen bij die onderneming en daarom besloot hij voor zich zelf te beginnen op 30 Januari 1991. Het bedrijf kreeg een Italiaans tintje. Dat was niet verwonderlijk, want de grootvader van Ron de Graaff was een Italiaan die getrouwd was met een Nederlandse vrouw. Ze hadden voor de Tweede Wereldoorlog de eerste Italiaanse wijnhandel in Amsterdam, genaamd Ognibeni. Later kwam daar de vertegenwoordiging van Campari voor Nederland bij. Een van de dochters van grootvader werd de moeder van Ron de Graaff, vandaar het Italiaanse tintje. De naam Trovata betekent in het Italiaans vinding, oftewel vondst. Ook veel productnamen zijn Italiaans. Zo betekent Blando "aangenaam", en is Alba een plaatsje in Italië. Er is in het 32 jaar bestaan al veel gebeurt en veranderd. Toch kunnen we nog steeds gelukkig zeggen dat we een mooie en gezonde onderneming zijn die met plezier uitkijkt naar de nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaakbranche, zowel in binnen- als buitenland.

TROVATA CHEMICALS
VERGELIJK EN WERK MET TROVATA ALS MERK!