Speciale producten

U kan bestellen via winkelwagen of zet uw bestelling in favorieten. Die kan u uitprinten om vervolgens te bestellen per: Telefoon  of  E-mail.

DOOIKORRELS STRONG TROVATA Verpakt per zak van 30 kg.

Per, Zak.
!

Ideaal voor tuinpaden en andere dergelijke.

Minder vaak strooien omdat Trovata Dooi korrels strong vijf keer langer werken dan strooizout! Minder schoonmaakkosten!!!

VERPAKKING: ZAK, INHOUD: 30 KILO.

Voor een compleet overzicht van alle dooikorrels, klik hier!

DOOIKORRELS TROVATA - STRONG Verpakt per pallet van 50 x 30 kg, zakken. Totaal = 1500 kilo.

Per, Pallet
!

VERPAKKING:  PALLET  50  ZAKKEN  VAN  30  KILO.

Voor een compleet overzicht van alle dooikorrels, klik hier!

TROVARBO TAPIJTLIJM OPLOSSER Verpakt per 2 emmers. 2 x 6 KG

Per, Emmers.
!

TROVARBO TAPIJTLIJM OPLOSSER 

Dit middel is een zeer krachtige en effectieve remover voor het verwijderen van tapijtlijm, tapijtresten en lijmresten. Het product komt in pastavorm, dit heeft als voordeel dat het niet zo snel verdampt als vloeibare middelen. Het heeft een korte inwerktijd van ca. 5 tot 15 min. Vervolgens dient met de pasta af te schrapen met een spatel. Het veroorzaakt geen overtollige stank en is vriendelijk in de verwerking. Men hoeft geen dagen de ramen of deuren te openen om de lucht te verwijderen, want dit product is met behandeling en ventilatie (open raam) met ca. 2 uur volledig geurloos, dan ruikt men niets meer.  Met TROVARBO bent u sneller klaar en heeft u geen slierteneffect bij het weghalen.

TROVARBO is uniek in Nederland en België wat betreft Tapijtlijmoplosser, het is gebruiksklaar, tast uw ondergrond niet aan en u bespaart moeite en tijd!

VERPAKT:  PER  2 EMMERS,   INHOUD:  2 X EMMER 6KG.

ANTI-SCHUIM Can. 10 Liter.

Per, Can.
!

ANTI-SCHUIM  VERHINDERT SCHUIMVORMING

EIGENSCHAPPEN: ANTI-SCHUIM  neutraliseert het hinderlijke schuimen van reinigingsmiddelen. Hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging "slaan", of overlopen met schuim. ANTI-SCHUIM geeft daarom een aanzienlijke tijdwinst bij de uitvoering van werkzaamheden, zonder enige invloed op het toegepaste reinigingsmiddel. ANTI-SCHUIM kan ingezet worden bij schrob-zuigautomaten, vuilwatertanks en sterk schuimende reinigingsmiddelen. ANTI-SCHUIM is biologisch afbreekbaar.

GEBRUIKSAANWIJZING:  Vuilwatertank: 25 ml ANTI-SCHUIM gieten op de bodem van een vuilwatertank van 25 liter. Schuimvorming wordt direct afgebroken. | In het reinigingsmiddel: ca. 50 ml. ANTI-SCHUIM op 5 liter reinigingsmiddel voor een laagschuimende uitvoering.

VERPAKT PER:     CAN,  INHOUD:  10  LITER.

ANTI-RAUCH Sprayflacon 500 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!

ANTI-RAUCH  MOLECLEAN LUFTWÄSCHE

Helpt rokers rookhinder te vermijden en hinder van schadelijke stoffen voor derden te verminderen.  Helpt niet-rokers het roken te verdragen en het niet-rokersfront te ontspannen met een frisse citronellageur. Moleclean Luftwäsche vernietigt de door tabakgenot ontstane onaangename rookoverlast. De werkstoffen van ANTI-RAUCH zijn volledig ongiftig, volledig biologisch afbreekbaar en zijn gebaseerd op een waterige oplossing van natuurlijke vruchtzuren waaronder citronella olie. Het aandeel van de schadelijke stoffen in de lucht wordt door de Luftwäsche duidelijk verminderd.

MOLECLEAN LUFTWÄSCHE  is ook zeer geschikt voor: het verjagen van muggen, vliegen en andere ongedierte. Ook is het uitermate geschikt voor het onderhoud van vuilcontainers, trappenhuizen, liften, dierenverblijven en verfrissen van muffe ruimtes!  VERWERKING:  Spray een paar keer in een muffe ruimte of op tapijt. Niet in de richting van meubelen!

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:   12  X  1  SPRAYFLACON   VAN 500 ML.