Nieuwe producten

U kan bestellen via winkelwagen of zet uw bestelling in favorieten. Die kan u uitprinten om vervolgens te bestellen per: Telefoon  of  E-mail.

ANTIKRUID ONKRUID TOTAAL Can. 10 Liter.

Per, Can.
!

ANTIKRUID  -  ONKRUIDVERDELGER TOTAAL

Deze onkruidverdelger is volledig biologisch afbreekbaar! ANTIKRUID wordt door het onkruid via het blad opgenomen en werkt dus het beste als het onkruid voldoende blad ontwikkeld heeft. De toepassing heeft het meeste resultaat bij niet te warm, bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid. Regen binnen 6 à 8 uur na toepassing kan het resultaat verminderen. Het middel bestrijdt het meeste onkruid met één enkele behandeling, want het roeit onkruid uit van blad tot wortel. Spuit of giet Antikruid puur, zonder te verdunnen alleen op onkruiden en planten die u wilt verwijderen! Omdat spuiten nauwkeuriger gaat dan gieten, kan u bij voorkeur een minisproeier gebruiken! ANTIKRUID werkt alleen op bestaand onkruid en heeft geen nawerking via de grond.  NA CA. 4  DAGEN  IS HET EFFECT VAN DE BEHANDELING AL ZICHTBAAR! Veiligheidsaanbeveling: niet gebruiken op gazon.

ONKRUID TOTAAL kan u gebruiken langs hekken en muren, op zandpaden, in sier- en moestuinen voor nieuwe inplant en nabij volwassen bomen.

Onkruid totaal, toelatingsnummer: 11976N w.2

VERPAKKING:   CAN,  INHOUD:  10  LITER.

ANTIKRUID ONKRUID TOTAAL Can. 30 Liter.

Per, Can.
!

ANTIKRUID  -  ONKRUID TOTAAL

Deze onkruidverwijderaar is volledig biologisch afbreekbaar! ANTIKRUID wordt door het onkruid via het blad opgenomen en werkt dus het beste als het onkruid voldoende blad ontwikkeld heeft. De toepassing heeft het meeste resultaat bij niet te warm, bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid. Regen binnen 6 à 8 uur na toepassing kan het resultaat verminderen. Het middel bestrijdt het meeste onkruid met één enkele behandeling, want het roeit onkruid uit van blad tot wortel. Spuit of giet Antikruid puur, zonder te verdunnen alleen op onkruiden en planten die u wilt verwijderen! Omdat spuiten nauwkeuriger gaat dan gieten, kan u bij voorkeur een minisproeier gebruiken! ANTIKRUID werkt alleen op bestaand onkruid en heeft geen nawerking via de grond.  NA CA. 4  DAGEN  IS HET EFFECT VAN DE BEHANDELING AL ZICHTBAAR! Veiligheidsaanbeveling: niet gebruiken op gazon.

ONKRUID TOTAAL kan u gebruiken langs hekken en muren, op zandpaden, in sier- en moestuinen voor nieuwe inplant en nabij volwassen bomen.

Onkruid totaal, toelatingsnummer: 11976N w.2

VERPAKKING:   CAN,  INHOUD:  30  LITER.

TUINMEUBELCLEANER Sprayflacon 500 ml.

!

TUINMEUBELREINIGER

Dit middel is een supersnelle krachtreiniger die geen inwerktijd nodig heeft. Het is veilig voor alle soorten kunststoffen. Bij extreme vervuiling dient u dit product puur te gebruiken. Draag handschoenen bij het gebruik van tuinmeubelreiniger, aangeizne er anders door het product te veel huidvetten worden weggenomen.

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:  12  X  1  SPRAYFLACON  VAN  500 ML.

KUNSTSTOFKOZIJNEN-REINIGER Sprayflacon 500 ml.

!

KUNSTSTOFKOZIJNEN-REINIGER

Deze reiniger is de meest effectieve reiniger die geen inwerktijd nodig heeft, absoluut veilig is voor verschillende kunststofkozijnen en geen rubbers e.d. aantast. Voor een meerjaarlijkse afstotende beschermlaag kunt u onze TURBOWAX gebruiken, waardoor uw kunststofkozijnen langer schoon blijven! KUNSTSTOFKOZIJNEN-REINIGER is niet giftig, biologisch afbreekbaar en niet brandbaar.

GEBRUIKSAANWIJZING:   KUNSTSTOFKOZIJNEN-REINIGER sprayen op het kunststof en licht poetsen, afspoelen met water en vervolgens afvegen met droge doek. Gelieve afwashandschoenen te dragen tijdens het gebruik, aangezien er anders door het product te veel huidvetten worden opgenomen.

VERPAKKING:  DOOS,   INHOUD:  12  X  1  SPRAYFLACON  VAN  500 ML.

VOEG EN TEGEL REINIGER Can. 10 Liter.

Per, Can.
!

VOEG EN TEGEL REINIGER STRONG met speciale hygiëne-oxidator.

Dit product bevat geen zure bestanddelen, en is dus veilig voor kalkhoudende voegen. Het heldert vervuilde tegelvloeren en voegen weer helemaal fris op. Te gebruiken waar reguliere schoonmaakmiddelen geen resultaat meer geven.

GEBRUIKSAANWIJZING: Verdunning 1:15 delen warm water. Aanbrengen op vloer, eventueel met een luiwagen, de voegen met een harde borstel extra nabehandelen. De inwerktijd bedraagt ongeveer 5 minuten. Daarna de vloer goed met proper water nabehandelen. Het resultaat is direct zichtbaar!

VERPAKKING:   CAN,   INHOUD:   10  LITER.

WEGDEK REINIGER Can. 30 Liter.

Per, Can.
!

WEGDEKREINIGER

Dit middel is een extra sterk geconcentreerde alkalische vloeistof voor verwijdering van o.a. minerale oliën, vetten en vele soortgelijke vervuilingen, die vrijkomen als gevolg van verkeersincidenten en calamiteiten. Door het verbreken van de oppervlaktespanning worden vervuilingen snel en effectief van de ondergrond losgemaakt en zijn ze eenvoudig met water afspoelbaar. De reiniger veroorzaakt geen stabiele emulsies en veroorzaakt dus ook geen problemen in olie- of waterafscheiders en waterzuiveringen. Het is goedgekeurd door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat (Nederland). Volledig biologisch afbreekbaar.

GEBRUIKSAANWIJZING:  De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Het product kan tot maximaal  1:20  met water verdund gebruikt worden. Op de te reinigen ondergrond aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend met ruim water afspuiten of uitspoelen.

VERPAKKING:   CAN,   INHOUD:  25  LITER.