Handverzorging

U kan bestellen via winkelwagen of zet uw bestelling in favorieten. Die kan u uitprinten om vervolgens te bestellen per: Telefoon  of  E-mail.

BLANDO SUPERZEEP 1 Emmer van 6 kilo.

Per, Emmer.
!

BLANDO SUPER ZEEP

Deze zeep verwijdert nagenoeg alle soorten lak en verf van uw handen en is veilig voor de huid! Het is een speciale handreiniger voor de spuiterij, schilders, garagebedrijf, scheepsbouw, gemeentewerken, werkplaatsen en andere plaatsen waar met lak, verf, hars, lijm en bitumen wordt gewerkt! Het verwijdert alle soorten verf, inkt, vuil en vet in een handomdraai. Tevens is BLANDO zeer geschikt om graffiti van muren te halen! BLANDO is leverbaar in een verpakking van 1 x 6 kilo emmer.

BLANDO  DE "NIEUWE" ALLES-IN-EEN HANDREINIGER !

KORTOM: ZONDER BLANDO IS HET NIKS!!!

GEBRUIKSAANWIJSING:  De handen goed inwrijven met BLANDO tot het vuil van de huid en nagels loskomt en vervolgens met koud of warm water naspoelen.

VERPAKKING:   INHOUD:  EMMER  6 KILO. 

BLANDO SUPERZEEP Doos. 4 x 1 Emmer van 6 kilo.

Per, Doos.
!

BLANDO SUPER ZEEP

Deze zeep verwijdert nagenoeg alle soorten lak en verf van uw handen en is veilig voor de huid! Het is een speciale handreiniger voor de spuiterij, schilders, garagebedrijf, scheepsbouw, gemeentewerken, werkplaatsen en andere plaatsen waar met lak, verf, hars, lijm en bitumen wordt gewerkt! Het verwijdert alle soorten verf, inkt, vuil en vet in een handomdraai. Tevens is BLANDO zeer geschikt om graffiti van muren te halen! BLANDO is leverbaar in een verpakking van 4 x 6 kilo emmer.

BLANDO  DE "NIEUWE" ALLES-IN-EEN HANDREINIGER !

KORTOM: ZONDER BLANDO IS HET NIKS!!!

GEBRUIKSAANWIJSING:  De handen goed inwrijven met BLANDO tot het vuil van de huid en nagels loskomt en vervolgens met koud of warm water naspoelen.

VERPAKKING:   DOOS,  INHOUD:  4  X  1  EMMER  VAN  6 KILO.  TOTAAL 24 KILO.

HANDCARE Can. 10 Liter.

Per, Can.
!

HANDCARE Krachtige, vloeibare handreiniger

Deze handreiniger bevat geen bijtende en schurende bestanddelen! HANDCARE heeft een aangename geur en bevat reinigers op wetenschappelijke basis, die onschadelijk zijn voor de huid. HANDCARE is zacht, maar doelmatig en bevat de juiste oliën om de handen gaaf te houden. Het werkt ontsmettend en voorkomt infecties! Deze reiniger heeft een krachtige en snelle werking: boenen is overbodig. Het verwijdert alle gewone olie- en vetsoorten en bevat geen fosfaten of organische oplosmiddelen.

VERWERKING: Voor schone, gave handen: alvorens de handen nat te maken met Handcare inwrijven om vet en vuil los te maken, daarna naspoelen met koud of warm water. Kan ook zonder water worden gebruikt om vervolgens eenvoudig afvegen. HANDCARE KAN IN IEDERE ZEEPDISPENCER GEBRUIKT WORDEN.

VERPAKKING:   CAN,   INHOUD:  10 LITER. 

CITROENZEEPJE Doos à 30 stuks.

Per, Doos.
!

CITROENZEEPJE

Een ontvlekkingszeepje voor moeilijke en erg hardnekkige vlekken in stoffen materialen. Bevochtig de vlek en wrijf aan beide zijde in, laat even inwerken en was daarna het textiel! HANDEN: De handen nat maken, citroenzeepje goed inwrijven en afspoelen. Zuivert, ontsmet en ontgeurt de handen! Na gebruik wilt u niets anders meer! 

VERPAKKING:   DOOS,  INHOUD:  30 STUKS.