DAMWAND-PROFIELREINIGER STRONG. Can. 30 Liter.

DAMWAND / PROFIELREINIGER

Deze reiniger is zeer sterk geconcentreerd, veilig en geschikt voor het reinigen van gevelplaten bestaande uit een kunststof- of verfcoating. Het tast geen lak, glaswerk en kunststoffen aan en geeft verpoederde en verweerde lakken hun kleur terug. DAMWAND / PROFIELREINIGER  verwijdert atmosferisch vuil, algemene aanslag, vet en roet.

GEBRUIKSAANWIJZING: Men dient damwandprofielreiniger aan te brengen d.m.v. een lagedrukspuit of borstel. Het product enige minuten laten inwerken en daarna opborstelen. Vervolgens afspuiten met schoon water. Voor het weer in conditie brengen van verpoederde verflagen gebruikt men na de inwerktijd een zacht wit schuurpad. Product verdunnen met water van 1:1 tot 1:50.

VERPAKKING:    CAN,   INHOUD:  30  LITER.

CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR

Dit product is hoog geconcentreerd, voor het verwijderen van overtollig cement van baksteen, cementsluier in betonmolens, roest van beton, steen etc. Ook is het een belangrijk product voor bouwterreinen om bekistingen te reinigen. CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR verwijdert snel vlekken en aanslag, vervangt schadelijke zuren en is tevens eenvoudig toe te passen. De nieuwe verbeterde formule betekent een omwenteling op het gebied van de chemische reiniging van baksteen, aangezien het bestaat uit een speciale samenstelling van krachtig werkende bestanddelen.  CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR geeft verbluffende resultaten. Het is het moderne vervangingsmiddel van zoutzuur en andere bijtende en gevaarlijke stoffen. Vanwege de eigenschap dat het de oppervlaktespanning kan breken, dringt het snel door. Zo lost het snel de koolstoffen, waarmee de onoplosbare stoffen gebonden zijn, snel op.

CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR  is veilig, veroorzaakt geen verkleuring, brandt niet in en verwijdert cementvlekken en aanslag op baksteen, natuursteen, terrazo, vloertegels, betonnen vloeren en andere gemetselde oppervlakken. Het heeft geen effect op kiezelverbindingen in het voegwerk en veroorzaakt geen blijvende corrosie op betonplaten, metselwerk of betonpalen.  Tevens verwijdert het roest, oxidatie en aanslag van de meeste metalen, koeltorens, boilerpijpen, waterleidingen en distilleerketels. De speciale samenstelling maakt het ter plaatse verwijderen van ketelsteen uit boilers mogelijk. Er ontstaan geen giftige dampen en bij normaal gebruik is geen beschermende kleding nodig. CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR is veilig voor de meeste verfsoorten. Het voorkomt het hinderlijke uitslaan van baksteen en brengt de oorspronkelijke kleur terug. CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR ondervindt waardering in de bouwwereld en bij fabriekstechnici. Overal te gebruiken waar moeilijke problemen van deze aard opduiken.

GEBRUIKSAANWIJZING:   CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR kan onverdund gebruikt worden of in een oplossing met water tot 1:10. Het is gemakkelijk in het gebruik: aanbrengen van het product kan gewoon met een borstel, u dient alleen te boenen als het nodig is. Vervolgens met u het oppervlak afspoelen met water en u krijgt een schoon en helder oppervlak. Kleine onderdelen, maar ook pompen en watermeters kunnen in het product worden geweekt en met water worden gespoeld, zodat alle aanslag verdwijnt.

VERPAKKING:   CAN,    INHOUD:   10  LITER.