CONTACTCLEAN Spuitbus 400 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

CONTACTCLEAN

Deze spray dient voor het reinigen en ontvetten van contacten en vele andere elektronische componenten, zowel voor hoog- en laagspanning en hoog- en laag frequentapparatuur. Het verwijdert roet, vet, koolstof en vuil van alle elektronische apparaten en onderdelen en tast geen kunststof aan.

Snelle werking:  Contactclean reinigt elektrische en mechanische contactpunten in seconden, verwijdert vuil en aanslag zonder demonteren, spaart tijd en verwijdert koolstof. Doelmatig:  het heeft een langdurige werking en is zeer effectief te gebruiken waar contacten haperen. Het vlekt niet en zet zich niet af op de contactpunten. Veelzijdig: Dit product kan gebruikt worden voor televisie en radio - volumeregelaars, verkeerslichten, generatoren en controle-panelen, schakelaars, relais, uurwerken, precisie-instrumenten.

Onmisbaar voor verkoopautomaten! De spray reinigt grondig elektrische en mechanische delen van automaten door het verwijderen van vuil en smeer van het geldmechanisme. Het vereenvoudigt het onderhoud, beperkt onderhoudsbeurten en stagnatie.  CONTACTCLEAN kan direct in de contactpunten gespoten worden, die in werking zijn en onder stroom staan. Het dringt onmiddellijk door tot in de kleinste openingen, om daar het vuil los te maken en op te lossen. Alle vuil, olie en vet vliegt weg. Door de spuitkracht wordt alle afval weggeblazen en blijft het oppervlak schoon en licht gesmeerd achter.  VOORAL AANBEVOLEN voor het geldmechanisme in drank- en voedselautomaten, geldwisselautomaten en automaten in het algemeen.

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD:  12  X  1  SPUITBUS  VAN 400 ML.