QUICKSPRAY A+B COMPONENTEN 2 X 10 liter can.

QUICKSPRAY  A  +  B   COMPONENT: Twee componenten plafond en granolreiniger.

QUICKSPRAY MAAKT SIERPLEISTER, GRANOL, SYSTEEMPLAFONDS EN SPUITWERK WEER STRALEND WIT! Het verwijdert nicotine en rookaanslag van plafonds, wanden en muren in één behandeling! Door aanslag van roken, stoken, koken en atmosferisch vuil worden ongeverfde wanden van sierpleister, stucwerk, spackspuit- en schuurwerk en plafondplaten vuil. Het is veel werk en relatief duur om deze materialen te verven. Bovendien smeer je met latexverf de structuur van granol dicht. QUICKSPRAY verwijdert nicotine, rookaanslag en atmosferisch vuil van plafonds, wanden en muren in één behandeling. Nicotine, rookaanslag en vuil verdwijnen vanzelf door een speciale reactieprocedure. TOEPASSING:  QUICKSPRAY  is een twee componenten product dat uitermate geschikt is om systeemplafonds, pleisterwerkplafonds en andere poreuze oppervlakken zonder naspoelen te reinigen. QUICKSPRAY kan ook op muren, geschilderd kunststof, aluminium, houtwerk e.v.a. oppervlakken worden toegepast.

GEBRUIKSAANWIJZING:  Één deel Quickspray A toevoegen aan één deel Quickspray B, daarna op het oppervlak aanbrengen met sproeier of vernevelaar. Na enkele minuten ziet u de nicotine en vuil verdwijnen. Bij systeemplafonds en andere poreuze of zuigende oppervlakken hoeft men niet na te spoelen of na te wrijven. Op niet poreus materiaal hoeft men hooguit met een schone doek wat vochtige aanslag verwijderen. Het kant-en-klare product is na 6 uur geheel uitgewerkt, ook op het aangebrachte oppervlak. De droogtijd becdraagt enkele uren, afhankelijk van de temperatuur van de ruimte. NAWRIJVEN  EN  NASPOELEN  IS  NIET  NODIG! EIGENSCHAPPEN: Quickspray is op een fijne en veilige manier te verwerken en bevat geen chloor. Het werkt kostenbesparend. Met 1 liter kant en klare vloeistof kan men  ± 10  m²  oppervlak reinigen.

Het product van onder naar boven aanbrengen doormiddel van een vernevelspuit, kwast of roller. Na behandeling en een droogtijd van 12 uur kan men eventueel de behandeling herhalen. Men dient voor behandeling alle meubels, ramen, kozijnen, vloeren, deuren... af te plakken of uit de ruimte te verwijderen! Zorg tijdens en na de behandeling voor voldoende ventilatie gedurende 12 uur! Tijdens gebruik van het product dient men afwashandschoenen, gezichtsbescherming en oude kleding te dragen. Bij gladde oppervlaktes moet men de vloeistof afnemen met spons of doek!

VERPAKKING:   DOOS,  INHOUD:  2  X  10  LITER.