Hotel en Horeca Producten

U kan bestellen via winkelwagen of zet uw bestelling in favorieten. Die kan u uitprinten om vervolgens te bestellen per: Telefoon  of  E-mail.

VLOEIBARE ONTSTOPPER (STRONG) Literfles. Doos 20 x 1 liter.

Per Doos.
!

VLOEIBARE ONTSTOPPER  Strong  (VOOR INDUSTRIEEL EN PROFESSIONEEL GEBRUIK) Voor toiletten, gootstenen, wastafels, afvoerbuizen en riolen. Industriële ontstopper die werkelijk ontstopt, daar waar anderen falen. Lost ONMIDDELIJK alle organische stoppen op, haar, toiletpapier, maandverband, dweiltjes, zeepresten, vet, kalkaanslag, koffiedik, papier, keukenafval, enz.  Verwijdert tevens roestaanslag.  Doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. Tast geen rubberringen, lood, koper, of pvc afvoersystemen aan. Biologisch afbreekbaar. VLOEIBARE ONTSTOPPER Is een krachtige en effectieve hulp waar en wanneer u verstoppingsproblemen heeft in de riool- of afvoerpijpen.  VLOEIBARE ONTSTOPPER treed direct in werking wanneer men het in een verstopte afvoer giet. Doordat VLOEIBARE ONTSTOPPER zwaarder is dan water, berijkt het snel de plaats van de verstopping. Voorkomt terugslag en produceert zelf geen onaangename geur. De slechte geur komt van het materiaal dat de verstopping veroorzaakt.  MAXIMALE FINANCIEËLE BESPARING door vermindering van arbeidsuren en breekwerk!  VLOEIBARE ONTSTOPPER  Verwijdert ook kalk,  roest in afwaterings- en afvoerpijpen. VLOEIBARE ONTSTOPPER  bevat speciaal remmende eigenschappen om haar actie te beperken, zodat er geen schade kan ontstaan. VLOEIBARE ONTSTOPPER  is zelfs actief wanneer er een U-stuk tussen de blokkering en het toegangspunt zit.  VLOEIBARE ONTSTOPPER  is de moderne economische oplossing voor organische verstoppingen, maakt pompen, doorsteken of zelfs opbreken overbodig men giet slechts een dosering in de dichtsbijzijnde opening en uw problemen lossen zich letterlijk op.  Preventief onderhoud: Voorkomen verstoppingen door regelmatig elke afvoer te behandelen en u zal zien dat er steeds minder verstoppingen voorkomen!

GEBRUIKSAANWIJZING:  Verwijder zoveel mogelijk water uit wastafel of toilet. Ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten. 5  a' 15  minuten laten inwerken en goed doorspoelen met water. Indien nodig herhalen.  Gebruik ca. 250 a' 500 cc  voor wastafel- of gootsteenafvoer. Gebruik ca. 500 a' 1000 cc  voor vloer- en toiletafvoer. Door de afvoer maandelijks met ca.  100 a' 200 cc  te behandelen kan men verdere verstoppingen voorkomen.

VERPAKKING:  DOOS,   INHOUD:   20  X  1  LITER.

VLOEIBARE ONTSTOPPER (STRONG) Literfles. Doos 8 x 1 Liter

Per Doos.
!

VLOEIBARE ONTSTOPPER  Strong  (VOOR INDUSTRIEEL EN PROFESSIONEEL GEBRUIK)

Kan dienen voor toiletten, gootstenen, wastafels, afvoerbuizen en riolen. De industriële ontstopper die werkelijk ontstopt, daar waar anderen falen. Lost ONMIDDELIJK alle organische stoppen op, zoals haar, toiletpapier, maandverband, dweiltjes, zeepresten, vet, kalkaanslag, koffiedik, papier, keukenafval, enz.  Verwijdert tevens roestaanslag.  Breekt de werking van septic tanks niet af. Tast geen rubberringen, lood, koper, of pvc afvoersystemen aan. Biologisch afbreekbaar. VLOEIBARE ONTSTOPPER is een krachtige en effectieve hulp waar en wanneer u verstoppingsproblemen heeft in de riool- of afvoerpijpen.  VLOEIBARE ONTSTOPPER treedt direct in werking wanneer men het in een verstopte afvoer giet. Doordat VLOEIBARE ONTSTOPPER zwaarder is dan water, bereikt het snel de plaats van de verstopping. Voorkomt terugslag en produceert zelf geen onaangename geur. De slechte geur komt van het materiaal dat de verstopping veroorzaakt.  MAXIMALE FINANCIËLE BESPARING door vermindering van arbeidsuren en breekwerk!  VLOEIBARE ONTSTOPPER  verwijdert ook kalk,  roest in afwaterings- en afvoerpijpen. VLOEIBARE ONTSTOPPER  bevat speciaal remmende eigenschappen om haar actie te beperken, zodat er geen schade kan ontstaan. VLOEIBARE ONTSTOPPER  is zelfs actief wanneer er een U-stuk tussen de blokkering en het toegangspunt zit.  VLOEIBARE ONTSTOPPER  is de moderne economische oplossing voor organische verstoppingen. Het maakt pompen, doorsteken of zelfs opbreken overbodig! Men giet slechts een dosering in de dichtstbijzijnde opening en uw problemen lossen zich letterlijk op.  Preventief onderhoud: voorkom verstoppingen door regelmatig elke afvoer te behandelen en u zal zien dat er steeds minder verstoppingen voorkomen!

GEBRUIKSAANWIJZING:  Verwijder zoveel mogelijk water uit wastafel of toilet. Ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten. 5  a' 15  minuten laten inwerken en goed doorspoelen met water. Indien nodig herhalen.  Gebruik ca. 250 à 500 cl  voor wastafel- of gootsteenafvoeren. Gebruik ca. 500 à 1000 cl  voor vloer- en toiletafvoeren. Door de afvoer maandelijks met ca.  100 à 200 cl  te behandelen, kan men verdere verstoppingen voorkomen.

VERPAKKING:  DOOS,   INHOUD:   8  X  1  LITER.

LET OP:  DEZE KLEINVERPAKKING IS TIJDELIJK !

URINEX Literfles. Verpakt per doos. 20 x 1 liter.

Per, Doos.
!

URINEX  URINESTEENOPLOSSER  is een speciaal ontwikkeld ontkalkingsproduct voor urinoirs,  toiletten,  en tegelvoegen in toiletgroepen.  Veelvuldig gebruikte urinoirs verkalken van binnen met urinesteen en gaan slechte geuren afgeven.  Daarom is het aan te raden URINEX preventief te gebruiken. Urinesteen ontstaat ook in tegelvoegen doordat veel mensen naast plassen en de urine zich gaat ophopen. Zo geeft het een vieze geur af in toiletruimtes.

GEBRUIKSAANWIJZING:  URINEX niet mengen met andere chemicaliën. 300 à 500 cl Urinex langzaam in het urinoir of de wc gieten, vervolgens ± 30 minuten laten inwerken. Daarna goed naspoelen. Voor de wanden en vloeren: urinex sprayflacon gebruiken.  De wanden en vloeren, in het bijzonder de voegen, goed insprayen, vervolgens ± 5 min in laten werken, afhankelijk van de steensoort. Daarna afspoelen met veel water en drogen!

VERPAKKING:   DOOS,  INHOUD:  20  X  1  LITER.     

STREEPFIX SCHOENSTREEPVERWIJDERAAR Sprayflacon 500 ml.

!

STREEPFIX   SCHOENSTREEP VERWIJDERAAR   Is het ideale middel voor het verwijderen van rubberstrepen en schoenstrepen op vinyl, linoleum, kurk, parket, marmer, tegelvloer, kunststofvloer en sporthal vloeren! Speciaal geschikt voor de rubberstrepen van de tegenwoordige sportschoenen! Ook voor het verwijderen van hars van de sporthalvloer die handballers gebruiken. Tevens zeer geschikt voor het verwijderen van de kofferstrepen in de kamers, gang en hal van hotels! STREEPFIX  SCHOENSTREEPVERWIJDERAAR  is ook onmisbaar op scholen, waar vaak met schoenen tegen muren en wanden word aangeleund. Of rubber remsporen op de sporthal vloer!  STREEPFIX  is veilig voor allerhande oppervlakken, tast niets aan!

GEBRUIKSAANWIJZING:   Het product onverdund gebruiken! Het vervuilde oppervlak innevelen met een sprayfles, even 1 à 2 minuten laten inwerken, daarna goed afnemen met een droge doek of dweil, niet hard wrijven tijdens het droogmaken! Voor muren met gevoelige verf kan men ook eerst het doekje innevelen en op de plek houden en voorzichtig wrijven. Bij grote oppervlakken, innevelen even laten inwerken, daarna met schrobmachine opzuigen, en dan laten drogen.

VERPAKKING:   DOOS,  INHOUD:  12  X  1  SPRAYFLACON  VAN 500 ML.

CITROEN-FRESH Can, 10 Liter.

Per, Can.
!

CITROEN-FRESH: De Geurversfrisser

U kunt uw ogen er gerust voor sluiten, maar de geur van het vuil blijft toch in uw neus zitten! De oplossing is CITROEN-FRESH!  Met zijn krachtige citronellageur op basis van olie lost snel en voor lange tijd de stankproblemen op!!! Nevel g.f.t container in, en blijft ruim 4 weken fris ruiken.

Penetrante geurtjes zoals, stank, urine luchtjes, rook, g.f.t. lucht etc. Verdwijnen voor lange duur!!! CITROEN-FRESH  is te verwerken in sanitaire inrichtingen, op vloeren, in putjes, afvoeren, wanden in hallen, asbakken, keukens etc.  VERWERKING: Spray de tegels of vuilcontainer etc, met puur product in! Putjes en afvoeren, flinke scheut in de afvoer of putje gieten!!!  Citroen-fresh is krachtig en biologisch afbreekbaar!

VERPAKKING:   CAN,  INHOUD:  10  LITER.

CITROEN-FRESH Literfles. Verpakt per doos. 20 x 1 liter.

Per, Doos.
!

CITROEN-FRESH: De Geurverfrisser

U kunt uw ogen er gerust voor sluiten, maar de geur van het vuil blijft toch in uw neus zitten! De oplossing is CITROEN-FRESH!  Met zijn krachtige citronellageur op basis van olie lost snel en voor lange tijd de stankproblemen op!!! Nevel g.f.t container in, en blijft ruim 4 weken fris ruiken.

Penetrante geurtjes zoals, stank, urine luchtjes, rook, g.f.t. lucht etc. Verdwijnen voor lange duur!!! CITROEN-FRESH  is te verwerken in sanitaire inrichtingen, op vloeren, in putjes, afvoeren, wanden in hallen, asbakken, keukens etc.  VERWERKING: Spray de tegels of vuilcontainer etc, met puur product in! Putjes en afvoeren, flinke scheut in de afvoer of putje gieten!!!  Citroen-fresh is krachtig en biologisch afbreekbaar!

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:  20  X  1  LITER.

CALGINEX - ONTKALKER Can, 10 liter.

Per, Can.
!

CALGINEX  ONTKALKER  is een superontkalker voor het ontkalken van leidingen, kranen, douchekoppen, badkamertegels, urinoirs, toiletgroepen en afvoeren. CALGINEX is makkelijk in gebruik en tast geen materiaal aan. De speciale samenstelling verwijdert ketelsteen en kalk ter plaatse. Let op: Niet gebruiken op roestvrijstaal en glas!  CALGINEX IS ENKEL BESTEMD VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK!

GEBRUIKSAANWIJZING:  CALGINEX kan worden verdund met water, afhankelijk van de verkalking. De verdunning varieert van onverdund tot 1:5. Bij dikke kalkaanslag dient met CALGINEX puur te gebruiken, douchekoppen en kranen kan men best laten inweken! Het gereinigde oppervlak altijd goed naspoelen met veel water en daarna droog wrijven met een katoenen doek!

VERPAKKING:   CAN,  INHOUD:  10  LITER.

CALGINEX - ONTKALKER Literfles. Verpakt per doos. 20 x 1 liter.

Per, Doos.
!

CALGINEX  ONTKALKER  is een superontkalker voor het ontkalken van leidingen, kranen, douchekoppen, badkamertegels, urinoirs, toiletgroepen en afvoeren. CALGINEX is makkelijk in gebruik en tast geen materiaal aan. De speciale samenstelling verwijdert ketelsteen en kalk ter plaatse. Let op: Niet gebruiken op roestvrijstaal en glas!  CALGINEX IS ENKEL BESTEMD VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK!

GEBRUIKSAANWIJZING:  CALGINEX kan worden verdund met water, afhankelijk van de verkalking. De verdunning varieert van onverdund tot 1:5. Bij dikke kalkaanslag dient met CALGINEX puur te gebruiken, douchekoppen en kranen kan men best laten inweken! Het gereinigde oppervlak altijd goed naspoelen met veel water en daarna droog wrijven met een katoenen doek!

VERPAKKING:  DOOS,   INHOUD:   20  X  1  LITER.

DOOIKORRELS STRONG TROVATA Verpakt per zak van 30 kg.

Per, Zak.
!

Ideaal voor tuinpaden en andere dergelijke.

Minder vaak strooien omdat Trovata Dooi korrels strong vijf keer langer werken dan strooizout! Minder schoonmaakkosten!!!

VERPAKKING: ZAK, INHOUD: 30 KILO.

Voor een compleet overzicht van alle dooikorrels, klik hier!

OVEN & KOOKPLAAT REINIGER DOOS, INHOUD: 20 x 1 LITER.

!

OVEN & KOOKPLAAT REINIGER

Kracht cleaner strong

Oven & Kookplaat reiniger Strong verwijdert ingebrand vet, vet in het algemeen en het vuil van uw oven, grill of kookplaat! Tevens lost Oven & Kookplaatreiniger roet en extreem vuil op! Ook kan u met Oven & Kookplaat reiniger sterk vervuilde grills, vloeren en wanden reinigen! Kortom, het is uitermate geschikt voor het reinigen van uw oven, grill, kookplaat, magnetron, afzuigkap, tegels en vloeren! Geschikt voor alle industrieën. De reiniger kan gebruikt worden op plaatsen waar voedsel wordt bereid en bewaard zoals bakkerijen, zuivelindustrie, hotels, restaurants en slachthuizen etc.

GEBRUIKSAANWIJZING: Bij sterke vervuiling onverdund gebruiken! Bij normale tot lichte vervuiling verdunnen met water van 1:5 tot 1:10. Het product aanbrengen met sproeier of uitgieten uit de fles. Minimaal 5 tot 10 minuten laten inwerken en afnemen met water en spons totdat al het vuil en het product is verwijderd! Altijd droogwrijven met schone doek.  Teveel aangebracht product onmiddellijk met water wegspoelen.

WAARSCHUWING:   Niet geschikt voor Non-ferro metalen!  Die worden namelijk onmiddellijk aangetast!  Draag bij gebruik plastic handschoen!

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD:  20 x 1  LITER.

OVEN & KOOKPLAAT REINIGER, CAN 10 LITER

Per, Can.
!

OVEN & KOOKPLAAT REINIGER

Kracht cleaner strong

Oven & Kookplaat reiniger Strong verwijdert ingebrand vet, vet in het algemeen en het vuil van uw oven, grill of kookplaat! Tevens lost Oven & Kookplaatreiniger roet en extreem vuil op! Ook kan u met Oven & Kookplaat reiniger sterk vervuilde grills, vloeren en wanden reinigen! Kortom, het is uitermate geschikt voor het reinigen van uw oven, grill, kookplaat, magnetron, afzuigkap, tegels en vloeren! Geschikt voor alle industrieën. De reiniger kan gebruikt worden op plaatsen waar voedsel wordt bereid en bewaard zoals bakkerijen, zuivelindustrie, hotels, restaurants en slachthuizen etc.

GEBRUIKSAANWIJZING: Bij sterke vervuiling onverdund gebruiken! Bij normale tot lichte vervuiling verdunnen met water van 1:5 tot 1:10. Het product aanbrengen met sproeier of uitgieten uit de fles. Minimaal 5 tot 10 minuten laten inwerken en afnemen met water en spons totdat al het vuil en het product is verwijderd! Altijd droogwrijven met schone doek.  Teveel aangebracht product onmiddellijk met water wegspoelen.

WAARSCHUWING:   Niet geschikt voor Non-ferro metalen!  Die worden namelijk onmiddellijk aangetast!  Draag bij gebruik plastic handschoen!

VERPAKKING: CAN, INHOUD: 1 x 10 LITER.

TEGELCLEAN ALGENVERWIJDERAAR Can. 10 Liter.

Per, Can.
!

TEGELCLEAN  -  ALGENVERWIJDERAAR: NOOIT MEER GROENE AANSLAG EN VUIL OP UW GRINDTEGELS, STENEN MUUR OF DAKPANNEN!

TROVATA Algenverwijderaar zorgt ervoor dat voetpaden, terrassen, grindtegels, muren, marmer, beelden, kunstwerken en dakpannen er weer fris uitzien voor langere tijd! Aanslag van algen en mos geven monumenten, tuinpaden, grafzerken, oprijlanen, stenen muren, marmer, terrassen, parkeerplaatsen, houten vlonders, tennisbanen, dakpannen en gevels een onverzorgd aanzien. Alle groene aanslag alsmede onkruid en mos kunt u nu heel simpel laten verdwijnen. Nooit meer wroeten met keukenmesjes, schroevendraaiers of andere soorten metalen voorwerpen om het weer schoon te krijgen. Nooit meer opletten als het regent dat u niet uitglijdt over de gladde groene laag die op uw voetpad, parkeerplaats, terras ligt. Nooit meer tegel voor tegel met een hogedrukspuit bewerken. De oplossing hiervoor is TEGELCLEAN! Dit product verwijdert de groenaanslag met enkele simpele handelingen zodat u er voor een tijd weer helemaal vanaf bent!TOEPASSING:  Verwijdert veilig groene aanslag en beschermt tegen nieuwe aanslag! TEGELCLEAN kunt u overal veilig gebruiken, het is niet brandbaar, het bevat geen zuren en het is biologisch afbreekbaar. Daardoor is het dus veilig voor flora en fauna! Kortom: de oplossing voor al uw groenaanslag- en vuilproblemen!

GEBRUIKSAANWIJZING:  TEGELCLEAN is heel makkelijk te gebruiken: u sproeit of giet de vloeistof verdund met water op het oppervlak en laat het vervolgens één à twee uur inwerken. Bij ernstige vervuiling dient het het product met de bezem te activeren. Het mos of de algaanslag zal verkleuren en daarna afspoelen met zelftoegevoegd water of wegregenen. Al naar gelang de aard van de vervuiling, kunt u het verdunnen met water tot maximaal 1 liter TEGELCLEAN op 10 liter water. Niet in de felle zon gebruiken of bij regen!

VERPAKKING:   CAN,  INHOUD:  10  LITER.

ALBA + Universeel krachtcleaner. Strong. Can, 10 Liter.

Per, Can.
!

ALBA +  Universele krachtreiniger verwijdert vet, olie, rook- en nicotinevlekken, schimmel, was, roet, inkt, kleurstoffen, lippenstift, algen en andere vlekken van alle harde en zachte ondergronden!  ALBA+ is dé universele reiniger waar geen vuil tegen bestand is. Door de speciale samenstelling wordt de oppervlaktespanning doorbroken zodat de cleaner diep kan doordringen en zelfs het taaiste vuil en vet kan oplossen! ALBA + is een veilig en snel werkende reinigingsmiddel, het is 100 % brandveilig en niet giftig. Al naar gelang de vervuiling dient met het te verdunnen met water. ALBA+  is biologisch afbreekbaar en draagt dus niet bij tot milieuvervuiling. De alesreiniger is eenvoudig in gebruik en laat geen aanslag achter! Oppervlakken komen weer helder en schoon tevoorschijn. Geen vettige aanslag, geen neutralisatie vereist.  ALBA+, de allesreiniger die vele andere producten vervangt!

WAAR KAN MEN  ALBA +  UNIVERSEEL CLEANER GEBRUIKEN?

INDUSTRIE: ALBA + is veilig voor het reinigen van machines, muren, betonnen vloeren, kleine ondergronden, precisie-instrumenten, kunststof en damwandprofielen. | HOTELS: ALBA + Reinigt liften, verlichting, fittingen, houtwerk, kunststof, tegels en voegen. Het verwijdert snel vettige randen uit het bad, de douche, tegels, en wastafels. In de keuken houdt ALBA+ de ovens, muren, tegels, vloeren, afzuigkappen... vuil en vetvrij! | GEMEENTEWERKEN / PLAATSELIJKE OVERHEDEN:  ALBA +  Is de complete ontvetter voor alle doeleinden. Reinigt motorpompen, betonnen vloeren, verkeersborden en -kegels, kunststof in het algemeen enz. Het verwijdert algen en vuil van geluidswallen en is ook zeer geschikt voor het reinigen van oppervlakken die geschilderd moeten worden zoals staal, hout, kunststof, beton enz. | DRUKKERIJEN, KRANTENDRUKPERSEN: Alba + verwijdert vet en inkt van alle metalen oppervlakken. Het reinigt vloeren en muren, metalen platen, rubber rollen enz. Volstrekt veilig, geen brandgevaar! | VOEDSELINDUSTRIE:  De reiniger verwijdert was, roet, vet van machines in bakkerijen, bottelarijen en vleesverwerkende industrie. Ook voor ventilatiesystemen, afzuigkappen, ovens, muren en vloeren enz! | TRANSPORTBEDRIJVEN:  Ideaal voor het reinigen van kunststoffen bekleding, dekzeilen, vloeren en plafonds van bussen, vliegtuigen, treinen, auto's en vrachtwagens. Verwijdert inkt, kleurstoffen, nicotine en andere vlekken! Zelfs teervlekken worden verwijdert van vloeren! | SCHEEPVAARTINDUSTRIE: Het middel verwijdert meeldauw en schimmel aan de binnen- en buitenzijden van schepen, boten, containers enz. Het lost benzine, olie en vet op en vermengt zich met het buiswater.

KORTOM  ALBA +  GEBRUIKT U, WANNEER HET MET DE HUIDIGE MIDDELEN NIET MEER LUKT! OOK PRIVÉ IS HET VOOR ALLE DOELEINDEN GESCHIKT !  TROVATA  ALBA+  IS UW MERK, VOOR HET ZWARE SCHOONMAAKWERK!

GEBRUIKSAANWIJZING:  ALBA +  moet bij sterke vervuiling onverdund gebruikt worden. Bij normale tot lichte vervuiling verdunnen met water van 1:10 tot 1:50.  Aanbrengen met doek, borstel, spons of sproeier en afspoelen met veel water en met een doek of spons droogwrijven. Zeker droogwrijven op aluminium en glas aangezien er anders vlekken kunnen ontstaan en het op glas een etsende inwerking kan hebben. Te veel aangebracht product onmiddellijk met veel water wegspoelen.

VERPAKKING:  CAN,  INHOUD:  10  LITER.

ALBA + Universeel krachtcleaner. Strong. Literfles. Doos, 20 x 1 Liter.

Per, Doos.
!

ALBA +  Universele krachtreiniger verwijdert vet, olie, rook- en nicotinevlekken, schimmel, was, roet, inkt, kleurstoffen, lippenstift, algen en andere vlekken van alle harde en zachte ondergronden!  ALBA+ is dé universele reiniger waar geen vuil tegen bestand is. Door de speciale samenstelling wordt de oppervlaktespanning doorbroken zodat de cleaner diep kan doordringen en zelfs het taaiste vuil en vet kan oplossen! ALBA + is een veilig en snel werkende reinigingsmiddel, het is 100 % brandveilig en niet giftig. Al naar gelang de vervuiling dient met het te verdunnen met water. ALBA+  is biologisch afbreekbaar en draagt dus niet bij tot milieuvervuiling. De alesreiniger is eenvoudig in gebruik en laat geen aanslag achter! Oppervlakken komen weer helder en schoon tevoorschijn. Geen vettige aanslag, geen neutralisatie vereist.  ALBA+, de allesreiniger die vele andere producten vervangt!

WAAR KAN MEN  ALBA +  UNIVERSEEL CLEANER GEBRUIKEN?

INDUSTRIE: ALBA + is veilig voor het reinigen van machines, muren, betonnen vloeren, kleine ondergronden, precisie-instrumenten, kunststof en damwandprofielen. | HOTELS: ALBA + Reinigt liften, verlichting, fittingen, houtwerk, kunststof, tegels en voegen. Het verwijdert snel vettige randen uit het bad, de douche, tegels, en wastafels. In de keuken houdt ALBA+ de ovens, muren, tegels, vloeren, afzuigkappen... vuil en vetvrij! | GEMEENTEWERKEN / PLAATSELIJKE OVERHEDEN:  ALBA +  Is de complete ontvetter voor alle doeleinden. Reinigt motorpompen, betonnen vloeren, verkeersborden en -kegels, kunststof in het algemeen enz. Het verwijdert algen en vuil van geluidswallen en is ook zeer geschikt voor het reinigen van oppervlakken die geschilderd moeten worden zoals staal, hout, kunststof, beton enz. | DRUKKERIJEN, KRANTENDRUKPERSEN: Alba + verwijdert vet en inkt van alle metalen oppervlakken. Het reinigt vloeren en muren, metalen platen, rubber rollen enz. Volstrekt veilig, geen brandgevaar! | VOEDSELINDUSTRIE:  De reiniger verwijdert was, roet, vet van machines in bakkerijen, bottelarijen en vleesverwerkende industrie. Ook voor ventilatiesystemen, afzuigkappen, ovens, muren en vloeren enz! | TRANSPORTBEDRIJVEN:  Ideaal voor het reinigen van kunststoffen bekleding, dekzeilen, vloeren en plafonds van bussen, vliegtuigen, treinen, auto's en vrachtwagens. Verwijdert inkt, kleurstoffen, nicotine en andere vlekken! Zelfs teervlekken worden verwijdert van vloeren! | SCHEEPVAARTINDUSTRIE: Het middel verwijdert meeldauw en schimmel aan de binnen- en buitenzijden van schepen, boten, containers enz. Het lost benzine, olie en vet op en vermengt zich met het buiswater.

KORTOM  ALBA +  GEBRUIKT U, WANNEER HET MET DE HUIDIGE MIDDELEN NIET MEER LUKT! OOK PRIVÉ IS HET VOOR ALLE DOELEINDEN GESCHIKT !  TROVATA  ALBA+  IS UW MERK, VOOR HET ZWARE SCHOONMAAKWERK!

GEBRUIKSAANWIJZING:  ALBA +  moet bij sterke vervuiling onverdund gebruikt worden. Bij normale tot lichte vervuiling verdunnen met water van 1:10 tot 1:50.  Aanbrengen met doek, borstel, spons of sproeier en afspoelen met veel water en met een doek of spons droogwrijven. Zeker droogwrijven op aluminium en glas aangezien er anders vlekken kunnen ontstaan en het op glas een etsende inwerking kan hebben. Te veel aangebracht product onmiddellijk met veel water wegspoelen.

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD:  20  X  1  LITER.

ASTISOLVENT 77 Stickerverwijderaar. Spuitbus 400 ml.

!

ASTISOLVENT 77: Stickerverwijderaar

Het verwijdert zelfklevende etiketten, stickers en lijm. ASTISOLVENT 77 is onmisbaar voor het verwijderen van stickers, lijm en plakbandresten op alle ondergronden zoals op verkeersvoorzieningen, auto's, ramen, deuren, telefoontoestellen en computers. Tast geen lak of kunststof aan.  ASTISOLVENT 77  is op sinaasappelbasis. Het werkt krachtig in op de kleefkracht en heft deze op, waardoor u snel, schoon en zeker de etiketten kan verwijderen!

GEBRUIKSAANWIJZING:   Sommige kunststoffen kunnen worden aangetast, zoals polystyrol. Maak eerst een proefje om er zeker van te zijn dat ASTISOLVENT 77 niet aantast. Richt ASTISOLVENT 77 rechtstreeks op de papieren sticker of lijm en druk de sproeikop in. Na enkele minuten inwerking is de kleefkracht opgeheven en is de sticker makkelijk te verwijderen. Bij kunststofstickers eerst een begin maken en vervolgens achter de sticker spuiten en tegelijk lostrekken.  Spuit nog even na om een schone ondergrond te krijgen.

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:   12  X  1 OF 28  X  1 SPUITBUS  VAN  400 ML.

CLASSICAL MULTIFOAM Spuitbus 400 ml.

!

CLASSICAL MULTIFOAM:  De handige schuimreiniger!

Het verwijdert hardnekkig vuil en maakt antistatisch! Intensieve reiniger is overal inzetbaar, te gebruiken op alle oppervlakken. Het tast niet aan!  TOEPASSINGEN: CLASSICAL MULTIFOAM  krachtige schuim allesreiniger te gebruiken voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals vet, nicotine, olie, smeer, inkt, roet, tectyl e.v.a. Vervuilingen van nagenoeg alle oppervlakken zoals kunststof, glas, lakwerk, metaal, vloerbedekking en kleding kunnen worden verwijdert. CLASSICAL MULTIFOAM is ook zeer geschikt om glasvitrines, kantoormachines, computers, toetsenborden, spiegels, email, edelmetalen, afzuigkappen, tapijt en kledingvlekken te reinigen!!!

GEBRUIKSAANWIJZING: Goed schudden voor gebruik. Opspuiten zodat er een schuimlaag ontstaat. Even laten inwerken en schoonvegen met een doek of poetspapier.

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD:  12 X 1  SPUITBUS VAN 400 ML.

TROVATA KAUWGOM VERWIJDERAAR Spuitbus 400 ml. Doos. 12 x 1 stuks.

!

TROVATA KAUWGOM VERWIJDERAAR

Dit verwijdert kauwgom, kaarsvet en andere kleverige stoffen. Eindelijk is er een kauwgomremover met een supersnelle werking! De spray bevriest de kauwgoms tot - 55 ºC. Het is te gebruiken op textiel, hout, glas, kunststof, vloerbedekking e.v.a.
TOEPASSINGEN
TROVATA KAUWGOMVERWIJDERAAR: SCHOLEN: Voor het verwijderen van kauwgom van kleding, verwarming, tapijt, vloeren, schoolbanken etc.  LOODGIETERSBEDRIJF: Om water in pijpen te bevriezen, alvorens ze te repareren. Bedek de pijp met schuim en spuit tot dit bevroren is. TECHNIEK: handig voor de montage van koppelingen door het ene deel te verhitten en het andere te bevriezen. ELEKTRICITEIT: spuit de spray op delen die bij solderen niet warm mogen worden.

GEBRUIKSAANWIJZING:  Plaats het sprayrietje in de sproeikop en spuit direct op de vlek vanaf ca. 1 cm afstand tot deze geheel bevroren is. Kneus de bevroren vlek en schraap de resten eraf met een mes e.d.

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD: 12 X 1  SPUITBUS VAN 400 ML.

EDELPLEDGE ROESTVRIJSTAALVERZORGER Spuitbus 400 ml

!

EDELPLEDGE  Roestvrijstaalverzorger

EDELPLEDGE verzorgt, glanst en maakt afstotend! Eindelijk is er dan een roestvrij staalverzorger die snel en veilig werkt, voor een streeploze ondergrond. Te gebruiken voor roestvrij staal, aluminium, messing, koper, kunststoffen e.v.a. oppervlakken.
TOEPASSINGEN:  EDELPLEDGE kan worden gebruikt in Hotels, Restaurants, Snackbars, Scholen etc. Gebruikbaar in keukens voor verzorging en onderhoud van afzuigkappen, ovens, toonbanken en andere roestvrijstalen instrumenten. Verder is EDELPLEDGE bruikbaar in bakkerijen, slagerijen, bottelarijen, showrooms e.v.a. Ook in laboratoria kan het gebruikt worden voor de verzorging en het onderhoud van roestvrij stalen instrumenten, glaswerk, kunststofbladen van werktafels etc. 
EIGENSCHAPPEN:  EDELPLEDGE  bevat een mengsel van oliën en vetten van farmaceutische kwaliteit. EDELPLEDGE reinigt en verzorgt roestvrij staal, aluminium, messing, koper, kunststoffen.
GEBRUIKSAANWIJZING:  Bus schudden voor het gebruik. Het te behandelen oppervlak innevelen  en  goed uitwrijven! 

VERPAKKING:  DOOS,   INHOUD: 12 X 1  SPUITBUS VAN 400 ML.

LEDERSPRAY Spuitbus 600 ml. Doos. 12 x 1 stuks.

Per, Doos.
!

LEDERSPRAY

Deze spray houdt het leder soepel en sterk, het is tevens waterafstotend en doet het leder glanzen. Verstuif de spray van op een afstand van ± 30 cm van het te behandelen voorwerp en wrijf het daarna op met een zuivere wollen doek of katoenendoek.

LEDERSPRAY  is zeer geschikt om auto-interieurs, motorzadels, zetels, evenals vesten en jassen enz. Zowel om leder als skay te onderhouden.

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD:  12 X 1  SPUITBUS VAN 600 ML.

ANTI-RAUCH Sprayflacon 500 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!

ANTI-RAUCH  MOLECLEAN LUFTWÄSCHE

Helpt rokers rookhinder te vermijden en hinder van schadelijke stoffen voor derden te verminderen.  Helpt niet-rokers het roken te verdragen en het niet-rokersfront te ontspannen met een frisse citronellageur. Moleclean Luftwäsche vernietigt de door tabakgenot ontstane onaangename rookoverlast. De werkstoffen van ANTI-RAUCH zijn volledig ongiftig, volledig biologisch afbreekbaar en zijn gebaseerd op een waterige oplossing van natuurlijke vruchtzuren waaronder citronella olie. Het aandeel van de schadelijke stoffen in de lucht wordt door de Luftwäsche duidelijk verminderd.

MOLECLEAN LUFTWÄSCHE  is ook zeer geschikt voor: het verjagen van muggen, vliegen en andere ongedierte. Ook is het uitermate geschikt voor het onderhoud van vuilcontainers, trappenhuizen, liften, dierenverblijven en verfrissen van muffe ruimtes!  VERWERKING:  Spray een paar keer in een muffe ruimte of op tapijt. Niet in de richting van meubelen!

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:   12  X  1  SPRAYFLACON   VAN 500 ML.

GRAAFFITEX BEKLEDING-TAPIJRREINIGER Spuitbus 400 ml.

!

GRAAFFITEX  Textielreiniger.

GRAAFFITEX is een droogschuim voor het reinigen van autozetels, tapijten, kleding, schapenvellen enz. Zelfs vet wordt opgelost door deze reiniger! Vooraf het te behandelen voorwerp goed borstelen of stofzuigen. De spuitbus goed schudden voor gebruik en spuiten op een afstand van ca. 30 cm.  Het schuim enkele minuten laten inwerken en vervolgens met een schone doek of stofzuiger verder behandelen.  Hardnekkige vlekken extra behandelen.  Graaffitex werkt snel en is gemakkelijk in gebruik!

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD:  12 X 1  SPUITBUS VAN 400 ML.